Classify

An experimental classification web service

Powered by the Classify Web Service.

Search Results

Search Criteria: FAST heading = Albanians--Politics and government
Displaying 1 to 25 of 145
Title & Author Format Holdings Editions From To
An ounce of prevention : Macedonia and the UN experience in preventive diplomacy by Sokalski, Henryk J., 1936-
DDC/LCC
  290 11 2003 2003
The myth of greater Albania by Kola, Paulin
DDC/LCC
  267 9 2002 2003
Macedonia by Pekar, Harvey
DDC/LCC
  232 6 2007 2008
The search for Greater Albania by Kola, Paulin
DDC/LCC
  114 11 2002 2003
La "questione illirica" : la politica estera italiana in un'area di instabilità : scenari di crisi e metodi di risoluzione by Bozzo, Luciano
DDC/LCC
  39 5 1997 1997
The Kosovo quagmire : conflict scenarios and methods for resolution by Bozzo, Luciano
DDC/LCC
  38 7 2000 2000
Albanskiĭ faktor krizisa na Balkanakh : sbornik nauchnykh trudov by Gusʹkova, E. I︠U︡.
LCC
  34 2 2003 2003
Albanskiĭ faktor v razvitii krizisa na territorii byvsheĭ I︠U︡goslavii : dokumenty : v trekh tomakh by Gusʹkova, E. I︠U︡.
LCC
  26 3 2006 2006
Filozofia politike e c̦ështjes shqiptare by Hoti, Ukshin, 1943-1999
DDC/LCC
  19 9 1995 2019
Albanski perspektivi : terenni prouchvanii︠a︡ by Zheli︠a︡zkova, Antonina
LCC
  16 2 2003 2003
Serbian tendencies for partitioning of Kosova by Spahiu, Nexhmedin
DDC/LCC
  12 3 1999 1999
Risorgimento in Calabria : figure e pensiero dei protagonisti italo-albanesi by Cassiano, Domenico, 1935-
DDC/LCC
  11 3 2003 2003
Pan-Albanianism : how big a threat to Balkan stability? by International Crisis Group [Publisher]
DDC/LCC
  11 6 2004 2005
Federata Panshqiptare "Vatra" 1912-1920 : botohet me rastin e 90-vjetorit të krijimit të Federatës "Vatra" by Meta, Beqir
LCC
  10 2 2001 2016
Lufta kundër pavarësimit të Shqipërisë : kujtime historike për levizjen kombëtare në Qarkun e Dibrës by Strazimiri, Ismail, 1868-1943
LCC
  10 3 2010 2010
Kosova dhe çështja shqiptare në udhëkryqet e kohës = : Political history of the Kosova issue by Stavileci, Esat
LCC
  10 4 2005 2005
Etničkiot konflikt i prilagoduvanjeto : Makedonija 1991-1997 by Maleska, Mirjana
LCC
  9 2 1997 1998
Komiteti "Mbrojtja Kombëtare e Kosovës" : përmbledhje kumtesash
LCC
  9 3 2004 2004
Kuvendi i taksimit dhe luftërat çlirimtare shqiptare 1912-1998/99 by Maxhuni-Novosella, Sabri
DDC/LCC
  8 2 2012 2012
Dardani a Shqipëri etnike by Mehmetaj, Gani
DDC/LCC
  8 2 2007 2007
Çështja shqiptare dhe diplomacia serbe 1912-1913 by Shala, Xheladin
LCC
  8 2 2006 2006
Organizatat dhe grupet ilegale në Kosovë 1981-1989 : sipas aktgjykimeve të gjykatave ish-jugosllave by Keçmezi-Basha, Sabile, 1954-
LCC
  8 4 2003 2003
Struktura politike e ilegales së Kosovës by Ç̈eku, Ethem
LCC
  8 2 2006 2006
Liga e Prizrenit edhe effektet dipllomatike të saj by Frashëri, Mehdi, 1874-1963
DDC/LCC
  8 6 1927 2019
Orientime dhe qëndrime politike të shqiptarëve në Kosovë by Hoti, Izber
LCC
  8 2 2010 2010
Displaying 1 to 25 of 145
.